Ett dyrt ettårsfirande

De senaste åren har många föräldrar börjat lägga mycket pengar på sina barns födelsedagar. Men några som slagit rekord när det gäller att spendera var Kim Kardashian och Kanye West när deras dotter firade sin första födelsedag.

3663953-little-girl-blowing-out-candles-in-her-birthday

Det absolut första tillfället för barn att bli firade i livet är vid dopet.

”Visst finns det babyshowers, födelsedagar och andra tillfällen till fest, men ett av de allra härligaste minnen för ditt barns tidiga år är dopdagen.” Läs mer.

Men det är långt ifrån alla föräldrar som väljer att döpa sina barn och för dessa barn blir det första firandet ettårsdagen. Då har det gått ett helt år sedan barnet fötts och detta vill de flesta fira med pompa och ståt. Några som älskar att lägga lite extra krut på sina barns födelsedagar, oavsett hur mycket de fyller, är Hollywoodkändisarna. En kändis som verkligen ville att hennes ettårings födelsedag skulle bli något utöver det ordinära vara Kim Kardashian, som bjöd in till en brakfest som gick loss på mer pengar än vad de flesta tjänar under ett år.

Slog på stort

I Expressen kan man läsa att lilla North Wests födelsedag firades på ett fält med karuseller, två scener och hårstylister. Dessutom fanns hopborgar och stånd med churros, sockervadd och snowcones. På fältet hade man även byggt upp indiantält och barnen kunde få ansiktsmålningar och trycka tröjor med batik. Hur mycket hela kalaset landade på framgår inte av just den här artikeln men klart är i alla fall att paret Kardashian-West satte på sig spenderarbyxorna. De lät till och med sin ettåriga dotter anlända i en privatjet med ett entourage på ett flertal nannys, en assistent, en vakt, en sjuksköterska och en nära släkting till barnet.