Glöm inte fiskdammen på kalaset

godis färger

I dagens hets om barnens kalas har det lätt glömts att det handlar om barnen och att deras viljor och önskan ska gå i uppfyllan. Det kan bli för mycket även när det handlar om ett kalas och princesskalas, tebjudning och liknande kan bara bli bisarrt. Det blir som en sorts tävling föräldrar sinsemellan om vem som har anordnat det mest extravaganta kalaset och hur mycket pengar som lades ner i tillställningen. Men för barnens skull så räcker det med att ha en fiskdamm!

godis färger

Födelsedagskalaset kan man många gånger komma ihåg som bara ännu en gång som man kunde leka och ha kul med sina kamrater. Enda skillnaden var att man också fick en massa godsaker och socker som höll en igång ännu längre. Just lek är ju det som barnen ser framemot, inte konstiga dekorationer och tillställningar. Ett bra kalas är ett sådant som barnen kan komma ihåg för de roliga lekarna, det goda godiset och den avslappnade stämningen. Att satsa alla sina kort på ett kalas till en 5-åring är aldrig en bra idé eller bra satsning. Tänk enkelt och ge utrymme för att barnen själva ska kunna hitta på lekar, men ställ upp några fasta punkter som barn gillar, kurragömma, fiskdamm och kull.

Bunkra upp med godis

När det är dags för kalas så är det inget som slår godsakerna. Godiset ska verkligen finnas i överflöd och försäkra er om att det finns tillräckligt för att barnen ska vara nöjda. Gör kalaset lite extra roligt med fiskdammen och köp unika godispåsar från godisboxen, beställ här. Skippa de tråkiga vanliga godiset och kör helt på kul och spännande godis med budskap! Strunta i om kalaset blir en snackis hos föräldrarna runt er, barnen kommer att få en jättekul stund och kommer att minnas det med glädje och pirr i kroppen.